Tõrvaaugu Mahe Talu on pereettevõte, kus tegeletakse nii mahetatra kui ka lammaste kasvatamisega. Mahemärgise sai talu 2012. aastal. Hetkel püütakse alustada ekspordiga Soome. Toodetest on talu valikus kooritud tatar, tatrakruup, -tang, -jahu ja rohkete kiudainetega tumejahu. Valmistatakse erinevaid pastasid tatrajahust, tatrakruubist müsli, toor- tatrajahust küpsiseid, tatraõieteed, varsti on tulekul ka juuretise baasil tatrajahust leib. Läbitud on gluteeni audit. Lisaks toodetakse erinevas mõõdus tatrapatju ja -madratseid. Hooajaliselt pakutakse ka tatramett. Tõrvaaugu talupere loodab müüma hakata ka lambalihatooteid – liha, suitsuvorsti ja hakkliha. Lambavill viiakse Märjamaal Kabalas asuvasse villavabrikusse, kus see sokilõngaks kedratakse ja seejärel saab sedagi laatadel soovijatele müüa.
Tõrvaaugu Mahe Talu võtab vastu ka külalisi. Külastajad saavad näha talupere toimetusi ning päris taluelu, võimalik võtta osa tatratoidu õpitubadest.
Agroturism on põllumajandustootmise ja turismi kombinatsioon, mis pakub võimalust külastada talusid või teisi põllumajanduslikke ettevõtteid.